Elektro

Elektra aanleggen en installeren
Onze specialisten kunnen uw woning voorzien van alle elektronische installaties binnen en
buiten uw woning. Zij kunnen op professionele wijze al uw elektra aanleggen en installeren. Een goed elektronisch netwerk is natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijf. Bij ons weet u zeker dat alles tot in de perfectie wordt gerealiseerd.

Tuin- en buitenverlichting
Niet alleen voor uw veiligheid, maar ook voor het esthetische aspect van uw woning of bedrijf, is het belangrijk dat deze verlichting naar behoren werkt. Voor bedrijven plaatsen wij verlichting dat op beweging reageert. Vooral als u moet overwerken is het een prettige gedachte dat het licht aanspringt als u aankomt of weggaat. En voor uw tuinverlichting hebben wij diverse mooie, maar ook nuttige oplossingen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.

Brandbeveiliging
Een goede brandbeveiliging waarborgt de veiligheid van uw huis of bedrijf. Vuur kan ontstaan zonder dat u hier erg in hebt, en voor u weet wat er precies gebeurt kan het helaas al te laat zijn. Dus voor uw bedrijf, huis, familie, werknemers en uzelf raden wij aan deze nodige brandbeveiliging door professionals te laten installeren. Wij kunnen u een goed werkend systeem leveren, zodat u zonder zorgen kunt leven en werken.

Inbraakbeveiliging
Met het oog op de verzekering, maar ook gewoon voor een persoonlijk veilig gevoel installeren wij op professionele wijze onze moderne inbraakbeveiliging systemen. Onderschat de waarde van uw huis of bedrijf niet, want dat doen degenen die bij u willen inbreken ook niet. Zorg er dus voor dat uw persoonlijke bezittingen of uw bedrijfsinboedel goed beveiligd is. Dan kunt u met een rustig gevoel de boel afsluiten met de wetenschap dat alles er nog is als u terugkomt.

Computer- en telefoonbekabeling
Een goed werkende computer- en telefoonbekabeling is een must voor elk bedrijf. Ons team zorgt ervoor dat alles goed functioneert en levert, desgewenst, diverse periodieke onderhoudsdiensten.

Storingen oplossen
Een storing in uw elektra is uitermate vervelend en kan voor veel kostbare vertragingen zorgen. Gelukkig kan ons bedrijf deze snel, effectief en met blijvend resultaat voor u oplossen. Onze 24/7 spoedservice staat direct voor u klaar. Bel dus bij spoedeisende hulp ons telefoonnummer 0591 – 372 295.

Comments are closed.

This site is protected by WP-CopyRightPro