Badkamerrenovatie

Een badkamer renoveren is niet zo eenvoudig als het lijkt. Neem bijvoorbeeld een douchegoot, je hebt al heel snel te maken met bouwkundige obstakels. Zo ook bij stroompunten, een waterleiding of een afvoer die verlegd moet worden. Toch is het mogelijk zonder relatief grote bouwkundige veranderingen een badkamer renovatie tot een succes te brengen.

Volledige badkamerrenovatie

Bij Nijland installatietechniek kunt u terecht voor de complete badkamerrenovatie van A tot Z. Bij het renoveren komt veel kijken. Wilt u tegels aan de wand? Of wilt u een stijlvolle wandafwerking in de vorm van betonlook? Wij beschikken over de juiste kennis en kwaliteiten om een badkamerrenovatie tot een succes te brengen.

Nijlandinstallatietechniek-badkamer

Tegels

Bent u opzoek naar tegels voor aan de wand of voor op uw vloer in uw badkamer, toilet of douche?

Tegels zijn duurzaam, slijtvast, makkelijk in het onderhoud en ideaal in combinatie met vloerverwarming.  De keuze in tegels is, zoals u zult ontdekken, enorm. Ook kunt u tegels in verschillende verbanden laten leggen.

Nijlandinstallatietechniek-badkamer

Betonlook

Bent u opzoek naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer, toilet, of douche?

Betonlook stucwerk is een stijlvolle, moderne en industriële wandafwerking en is prachtig te combineren bij strakke witte wanden. Een wandafwerking met betonlook kan worden toegepast in badkamers, op de vloer, wc, douches of andere natte ruimtes in plaats van tegelwerk.

Een betonlook wandafwerking is keihard en kan tegen een stootje. Deze slijtvaste afwerking is niet gevoelig voor schimmels en bacteriën en is kleurvast.

  • Waterafstotend
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvrij
  • Naadloos
Nijlandinstallatietechniek-badkamer
Nijlandinstallatietechniek-badkamer
Nijlandinstallatietechniek-badkamer
Schuiven naar boven